При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Декор изцяло от рециклируемо велпапе за "Лидерите, които строят”

На 28 и 29 септември се състоя най-големият интерактивен форум свързан със строителство и архитектура, на който Димеко МЖ имаше честта да участва. Не само това! За нас беше чест и удоволствие да създадем декор от рециклуруемо велпапе за всички щандове, обзавеждане и рецепция на въпросното събитие. Форумът „Лидерите, които строят“ се проведе в УАСГ, Университет по архитектура, строителство и геодезия, и беше организирано от Hobelix.

“Лидерите, които строят” е и първият изцяло екологичен форум в България. Избработихме всеки един щанд за (картоненото) събитие от рециклируемо велпапе и картон. Тези материали гарантираха бързото рециклиране на велпапето след края на събитието по този начин допринасяйки за една по-чиста околна среда. Участниците във форума представиха различни иновации, новости и практики свързани със строителството, показвайки, че могат да се използват и рециклируеми материали в различни сфери от строителството и архитектурата.

Какво включваше събитието?

Многообразието на гостите предполагаше изключително интересна програма на форума. Тя включваше дискусии, лекции и работилници. Сред имената на гостите бяха Fibran, Schneider Electric, BS Group, Barage, Wienerberger, Elit, Baumit, TAL Engineering, HTI, Chaos Group, ЮРОКОМ, GP Group, Aeco Space, Strabag, Red Vertex, ГБС, Cosmoscube и МИКС КОНСТРЪКШЪН. Присъстваха 40 строителни фирми, които представиха дейността си пред студенти и ентусиасти по забавен и интерактивен начин.

Дискусионните панели включваха теми за иновации, както и лекции акцентиращи на модерни образователни програми, алтернативни енергийни източници, както и опазване на културното наследство. Форматът на „Лидерите, които строят“ беше с ясната цел да предостави място на което да се осъществи диалог между големи компании от различни браншове и студенти, които се намират в началото на своя професионален път.

Интересното беше, че участниците имаха шанса да се насладят на интерактивни площи, предлагайки им предизвикателства и задачи, за чието изпълнение получаваха стикери, които след това им даваха възможността да участват в томбола за награди. Тази форма на интерактивност не е често срещана за събития не само в България, но и в чужбина. Ние, от Димеко МЖ, изградихме всички интерактивни площи от картон и велпапе. Всеки посетител на „Лидерите, които строят“ се докосна до нашето производство и имаше шанса да се увери в неговата издръжливост. Радваме се, че успяхме да създадем нещо толкова уникално за първи път в България.

Екологичното събитие също така предостави възможност на млади хора да присъстват на монтаж на скеле, създаване на покрив и дори да изгасят пожар със специален пожарогасител — виртуално чрез 3D формат в специално изградената VR кула, позиционирана още във фоайето на университета.

Какво включваше нашия щанд?

Щандът на Димеко МЖ предлагаше на посетителите на изложението възможността да видят отблизо различни наши проекти — стелажи от велпапе, 3D холограмно устройство HYPERVSN за прожектиране на 3D анимации, както и най-новото попълнение в арсенала на Димеко МЖ, ЛЕД светещ-панел с възможност за персонализиране, който се управлява лесно и бързо с помощта на мобилно приложение.

За получаването на печат от щанда на Димеко МЖ, някои от посетителите на „Лидерите, които строят“ приеха едно забавно, интерактивно и креативно предизвикателство, свързано със сглобяването на стелаж за определено време. Задачата беше трудна и неповторима и предизвика голям интерес. Студенти от различни университети се запознаха с адаптивността на велпапето и картона, като материали. Интерактивното събитие „Лидерите, които строят“ със сигурност ще остане в историята като успешно и различно събитие, запознаващо млади хора с редица световни и български фирми от различни браншове. Така бизнесът и образованието могат да поддържат тясна връзка и да се изгладят несъвършенствата и разминаванията при подбора на персонал. Със сигурност в бъдеще тези събития ще бъдат по-чести, заради ползата, която предлагат и за двете страни - за големите компании, опериращи на българския пазар и за студентите и специалистите в различни области.

magnifiercrossmenuchevron-right