При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Как да направите вашите POS дисплеи по-интересни

Всеки е виждал POS дисплеи в магазини, заведения, на различни събития, в офиси. Те са стандартно средство за излагане на продукти, точно там, където искате да ги забележат най-добре. Но освен тази им практическа функция, POS дисплеите изпълняват и много по-важна маркетингова функция. Те комуникират фирмата и бранда по оригинален начин, засилват ефекта на рекламата и промоциите, и карат купувачите да отделят много по-голямо внимание и да проявят интерес към изложените продукти.

Именно затова си заслужава да помислите как най-добре да изградите своя POS дисплей, така че да максимизирате ефекта от него. Има няколко доста добри практики в това отношение, които си струва да имате предвид:

Направете POS дисплей, който се вписва добре с бранда ви

Преди да поръчате POS дисплеи е необходимо добре да помислите за дизайна и маркетинговата информация, която ще показват те. Нужно е цветовете на бранда ви, логото, шрифта и големината на текста, изображенията и всякаква друга информация да бъдат в синхрон с вашия бранд и продукта, който ще излагате на дисплея. Съществуват безброй различни начини за обвързване на всички тези характеристики в единна визия и дизайн на дисплея. Важното е всичко да работи за това да комуникират продуктите и бранда ви по интересен начин. Заслужава си да помислите дали дисплея да бъде със стандартна форма, или пък се нуждаете от нещо по-различно, което се вписва по-добре в целите ви. Ако се целите в стандартен дисплей, помислете как да засилите интереса на клиентите си чрез използване на другите елементи от него.

Използвайте оригинален шрифт и стил на текста

Всеки POS дисплей се нуждае от някакво ниво на оригиналност за да изпъква. Помнете, че дисплея най-вероятно ще бъде изложен в пространство, което е заобиколено от множество други продукти. За да се различава вашият POS дисплей, трябва да обърнете внимание на начина, по който е изписана информацията върху него. Добре е да разработите дизайн, който отговаря както на вашия бранд, така и на предизвикателствата да привлича внимание в магазинната мрежа. Ако не сте уверени в това начинание, винаги е по-добре да се консултирате с маркетинг експерти, така че ефекта от ползването на POS дисплея да бъде максимално добър.

мъж работи с тъчскрийн

Включете специално послание

Информацията, която комуникира POS дисплея, е от изключително голямо значение. Клиентите, които се спират и разглеждат продукти от дисплея, със сигурност се нуждаят от допълнителна информация, която конструкцията трябва да им предоставя. Тази допълнителна информация трябва да е сбита, ясна и конкретна. Само така ще задържите клиентите достатъчно дълго, че да вземат решение за покупка. Добре поднесената информация служи не просто да информира, а и да привлича внимание. Съобщението на POS дисплея трябва да е така създадено, че едновременно да буди интерес и да информира. Не се колебайте да добавите игра на думи или друг забавен мотив към рекламното си послание, така че то да е оригинално и интересно.

Добавете място за touchscreen устройство

Много POS дисплеи вече успешно интегрират различни технологии, като touchscreen дисплеи и таблети. Функцията им може да варира от това да позволи на клиентите да научат допълнителна информация за продукта, до това да се запишат за участие в томбола или друг вид конкурс с награда, свързан с продукта. Много POS дисплеи вече се създават със специално място, отредено за удобното позициониране на именно такива технологии. Със сигурност си струва да помислите и за тази добавка.

Добавете интерактивен елемент

Освен touchscreen дисплей или таблет, може да добавите QR код на вашия POS дисплей. По този начин може да насочите клиентите към страница с допълнителна информация или друг вид рекламно послание, което да им помогне в избора. Понякога клиентите биха сканирали такъв QR код от любопитство, дори първоначално да нямат интерес към продукта, изложен на POS дисплея.

Всички тези стратегии целят да направят вашия POS дисплей по-отличим и интересен за клиентите ви. Използвайте ги разумно и ще извлечете повече полза от излагането на продукти от вашия бранд на POS дисплеи.

magnifiercrossmenuchevron-right