При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Как POS дисплеите влияят на индустрията за играчки?

Колко от нас имат навика да разглеждат детски играчки и настолни игри, докато пазаруват без децата си? Защо се държим така, сякаш ние сме потребителите? Истината е, че ние често сме купувачите. През по-голямата част от времето търсим продукти, които да са подходящи за нашите деца, и играчки, които смятаме, че ще им се харесат. В други ситуации обаче искаме нещо за себе си - понякога защото сме обхванати от носталгия, а друг път защото нямаме търпение да изпробваме най-новата настолна игра. Просто не можем да удържим детето в себе си. Въпреки скритите ни мотиви, POS дисплеите могат да окажат огромно влияние върху начина, по който ние и нашите деца реагираме на играчките, изложени в магазина.

Тези подвижни модерни стелажи придобиват все по-голяма популярност заради това, че са практични, рентабилни и удобни за ползване. Те служат за реклама по един ненатрапчив начин, но въпреки това са изключително атрактивни и постигат желания ефект. Направени са от различни материали, като най-често се среща велпапето. Не по-малко популярни са дисплеите от дърво и еко пластмаса, които се характеризират с голяма издръжливост. Освен това могат да бъдат персонализирани, като включват закачливи надписи, реални снимки, забавни картинки, както и логото на марката. Именно това ги прави особено подходящи за детски играчки. Вероятно когато се сещате за POS дисплеи, не ги асоциирате с детски играчки, но може би е време да започнете да мислите в тази посока, защото те вече оказват влияние на тази индустрията. Нека да видим как.

По-добра разпознаваемост на марката само по опаковката

Може би няма нужда да споменаваме, че децата биват лесно привличани от ярки, отличителни цветове. Обикновено POS дисплеите отразяват марката и опаковката на продукта, за да помогнат на потребителите лесно да разпознаят играчките само по характерната им опаковка. А това включва разнообразни цветове и шрифтове. Например още от пускането ѝ на пазара през 1959 г. розовата опаковка на куклата Барби се превръща в хит и става бързо разпознаваема сред населението. Дисплеите, стационарни или подвижни, могат да включат същите тези цветове, изображения и лого. И така, играчките са представени по най-добрия начин, а дисплеите са лесно откриваеми. Това спестява разочарованието на децата и възрастните от невъзможността да намерят онова, което търсят.

детски магазин с игри и пос дисплеи на заден план

Популяризиране на един конкретен продукт

Търговските площи също са важни по отношение на POS дисплеите от дърво и еко пластмаса. В днешно време детски играчки се предлагат навсякъде - от супермаркета до магазина за сувенири. Да не говорим, че има цели магазини изцяло фокусирани в продажбата на такива артикули. А някои производители дори откриват обекти за един конкретен продукт. Сред най-вълнуващите е може би The LEGO® Store Leicester Square в Лондон, който отвори врати през ноември 2016 г. и е най-големият от техните магазини в цял свят. POS дисплеите не само излагат на показ красиви комплекти LEGO за малки и големи, но също така позволяват на клиентите да си изберат отделни части LEGO директно от POS дисплей. Въпреки че това само по себе си помага за ангажиране на въображението, магазинът също решава да добави интерактивни екрани, с които да привлече още повече клиенти. Когато поставите опакован продукт пред тях, те правят така, че играчката да оживее под формата на анимационен филм. От компанията определено демонстрират напредничаво мислене заради начина, по който успяват да увлекат различни възрастови групи със своите разпалващи въображението POS дисплеи.

Популяризиране на игри за цялото семейство

Освен че представят продукти за индивидуална игра, POS дисплеите се използват и за популяризиране на артикули, които са центрирани около семейството. За да увеличат популярността на настолните игри, POS дизайнерите, търговците на дребно и производителите се опитват да модернизират POS дисплеите, както и своите продукти. „Монополи“, втората най-популярна семейна настолна игра през 2016 г., сега може да се похвали с различни версии на традиционната настолна игра за младежи и лица над 18 години. Създаването на игри, базирани на популярни филми като „Колите“ и „Междузвездни войни“, ангажира различни потребители, като същевременно запазва оригиналния принцип на играта. След време POS дисплеите могат да бъдат освежени, за да привлекат клиенти от всички възрасти с различни интереси.

Въпреки че индустрията за играчки е истинско предизвикателство за производителите, тя също така е невероятно забавна и ви позволява да общувате с широк кръг потребители. Ако търсите креативни, иновативни и практични методи, за да покажете голямата си гама от играчки, обмислете идеята за POS дисплеи от дърво и еко пластмаса. Можете да се свържете с нас за повече информация. Ние имаме опит в създаването на POS дисплеи за различни сектори и ще ви помогнем да изобразите марката си по възможно най-правилния начин.

magnifiercrossmenuchevron-right