При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Как се създава един POS дисплей?

Всички знаем, че POS дисплеите от велпапе служат за стимулиране на познаваемостта на продуктовата марка и продажбите на дребно. Ние се занимаваме с проектирането и произвеждането на визуално привлекателни, постоянни и временни дисплеи от дърво, екопластмаса и велпапе. Те помагат за повишаването на осведомеността за продуктовата ви марка и за увеличаване на продажбите на дребно.

Високоефективните дисплеи за продажба на дребно (POS) се създават въз основа на широка база от знания и прозрения за клиентите и техните потребности. Ние разбираме как потребителите решават какво да купят и използваме това знание, за да изработим професионален дизайн за разпознаване на марката, за да разработим POS дисплеи, които се харесват на специфичните целеви аудитории и помагат за стимулиране на продажбите на продуктите на нашите клиенти.

Много фактори са взети под внимание за създаване на един POS дисплей - конструкцията, материалите и процесът на изграждане. Всички те са важни за защита на продуктите, които ще бъдат поставени вътре в тях. Продуктите се нуждаят от представяне с правилното изображение.

Освен това POS дисплея трябва да предлага бърз и лесен начин за транспортиране и монтаж. Някои дисплеи се сгъват на място в магазините, което ако не е предвидено, да бъде лесно, ще затрудни персонала.

Отличителни характеристики и материали

Материалите, от които се изработва един POS дисплей могат да бъдат всякакви от велпапе, през еко пластмаса до дърво. Макар велпапето да е в своя произход картон, то всъщност е много издръжлив материал, способен да се превърне в стабилен стелаж, съхраняващ голям брой продукти. Повечето POS дисплеи, които забелязвате по магазините са изработени именно от велпапе.

Оптимизирайте формата и дизайна

Чрез оптимизиране на размерите и ориентацията, можете да изпълните функционалността на POS дисплея като същевременно минимизирате количеството на използваните материали. За да използвате по-малко материал, трябва да обмислите внимателно формата и начина на сгъване. Например, много е важно колко е пространството между горната част на кутията и съдържанието вътре. Тоест ще има ли въздух между продуктите, когато са подредени или ще бъдат плътно прилепнали до стените на дисплея. Ако пространството е твърде голямо, то тогава велпапето трябва да бъде твърдо и издръжливо, за да задържи стоките.

дисплей от еко пластмаса

Друго, което трябва да се обмисли е размера на стелажа. Съществуват най-различни варианти, като някои от тях са по-високи, други по-ниски. Една част са създадени, за да бъдат поставени на касата, докато други са подови стелажи и трябва да са стабилни на пода.

Намаляване на теглото на вашия дисплей също не е за подценяване. В същото време обаче, ако стелажът е подов не трябва да бъде прекалено лек, защото ще пада лесно. Златната среда се намира там, където стелажът е стабилен и ресурсите за създаването му не са били твърде много и неразумно използвани. Здравината и функционалността трябва да бъдат на първо място.

Важно е да се прецени и как ще бъдат подредени продуктите върху дисплея, за да може не само той да бъде стабилен, ами и те самите да не се събарят от него лесно. Трябва да се спазят структурните изисквания и в същото време да се използва по-малко материал, без да се прави компромис с целостта на съдържанието.

Повече е по-малко

Използвайки по-малко цветове мастило, можете да получите гъвкавост в дизайна. По този начин ще намалите отпадъците свързани с мастилото, както и количеството печат. Чрез намаляване на покритието на мастилата, особено тъмни цветове и металик мастила, възможността за рециклиране на влакното също се подобрява. Така че това не е фактор за подценяване. Трябва да помислите и дали ще  ви е необходимо лепило, тиксо или друг вид консуматив, което да оскъпи POS дисплея. Ако изберете лепило вместо тиксо, това ще подобри рециклируемостта и освен това и се нанася по-бързо.

magnifiercrossmenuchevron-right