При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Ползите от персонализирани опаковъчни кутии

Естетически привлекателните картонени кутии с лого предлагат отлична презентация на вашия продукт, независимо дали са поставени на видно място или изпратени по пощата. Макар че е по-евтино да използвате стандартни небрандирани кашони и кутии, няма как брандирането да не донесе ползи на бизнеса ви. Чрез печатане могат лесно да се създадат богати, ярки цветове върху нестандартните картонени кутии и да се постигне перфектен визуален ефект. Дебелината на кутията може да варира спрямо размерите и теглото на вашите продукти.

Персонализирани опаковъчни кутии

Всеки път, когато поръчате нещо от любимата ви марка дрехи, те пристигат в картонена кутия, на която има написан бранда, а обикновено е изобразено и логото. Тези кутии могат да бъдат картонени или пък от велпапе. Разгледайте нашите специални проекти с велпапе или пък за кутии за томбола от картон. Картонът, който се използва е висококачествен, здрав, устойчив на разкъсване и дълготраен. Велпапето пък е специално разработено да бъде по-дълготрайно и да издържа поставянето в него на по-тежки продукти и излагането му на неблагоприятни външни условия.

Персонализацията на опаковъчната кутия ще подкрепи маркетинговата ви стратегия и ще създаде впечатлението, че вашите кутии и продукти са ексклузивни в сравнение с кутиите на другите брандове. По този начин ще увеличите продажбите си и видимостта на продуктите ви.

На практика на една кутия може да се отпечата всичко, така че помислете за дизайн, който да включва цветовете на вашият бранд. Най-популярните варианти са релефни лога, шарки, лица на известни хора, спортни отбори, музикални творби, религиозни символи и дори портрети. Ако нямате идеи, свържете се с нас и ние ще изработим и дизайните за вас. Ще се радваме да ни разкажете повече за вашата визия и бранд. Основната цел обаче на персонализираните кутии е да са достатъчно издръжливи, за да запазят стоката ви в безопасност и добро състояние. Все пак не искате да акцентирате само на формата, но не и на функционалността на кутиите, без значение дали са опаковъчни или подаръчни.

Видове картонени кутии

Съществуват различни видове картонени кутии в зависимост от различните видове продукти. Ние изработваме кутии за храна, опаковъчни кутии и дори подаръчни. Най-разпространените модели са стандартен размер. Те са идеални както за дисплей на стоки, така и за техния пренос. Важно е и с какви мастила се изработва печата на кутията, защото ако не са качествени, това ще доведе до преждевременно износване на изделията.

Предимства на картонените кутии

Можете да се възползвате от редица преимущества на персонализацията на кутиите. Едно от тях са екологичните възможности за опаковане които помагат за намаляване на отпадъците и замърсяването. Това е и икономически ефективен вариант за опаковане, който ще ви спести много пари.

димеко кутия

Ако искате бизнесът ви да се развива успешно, задължително трябва да се разграничите от конкуренцията. Това трудно би станало без достатъчно ясно изразена персонализация, а това включва и кутиите на продуктите ви. Така че, в никакъв случай, не бихме преувеличили, ако кажем, че използването им ще бъде от огромна полза за вашия бизнес. Когато потребителите видят добре направена, професионално опакована пратка, те лесно ще възприемат вашата марка позитивно. Последното нещо, което искате да се случи, е вашият маркетинг и усилия за популяризиране на продуктите ви да изглеждат старомодни.

Тези кутии се проектират точно така, както искате, и можете да заявите всякаква форма и размер, от които се нуждаете. Картонът е гъвкав материал, с който може да се работи за всякакви опаковки. Така че независимо дали искате обикновена кутия с печат за подаръци или нещо по-пищно, можете да получите точно това, което търсите, на много достъпна цена. Ние ги изработваме издръжливи и с високо качество. Това ще ви открои от тълпата и ще ви даде възможност за отчетливо присъствие.

magnifiercrossmenuchevron-right