При нас можете да поръчате и само отпечатване на вашия продукт!
Качествен директен печат на различен вид медии без ограничение за формат и бройка!

Рекламните материали повишават стойността на преживяването при събитията на живо

Събитията на живо са от съществено значение в света на непрекъснатите цифрови комуникации. Te помагат на бизнеса, асоциациите, правителствените агенции и образователните групи да получат ценни връзки и живи впечатления. Събитията изграждат осъзнатост, спомени и на не последно място емоционални връзки.

Поддържането на иновациите при печатните материали за събития може да ви помогне да обслужвате по-добре клиентите си, независимо дали те се нуждаят от указателни табели, постери на щандове за търговско изложение, банери, плакати, сценични или тематични декори. Нека да видим какви са тези рекламни материали, които могат да бъдат толкова полезни.

Видове рекламни материали

В зависимост от размера, вида, местоположението и продължителността на събитието, може да са ви необходими вътрешни и външни знаци, банери за добре дошли, графики на стойка под формата на банер или плакат (например указващи местата на гостите или на различните зали), зона за регистрация, персонализирани драпировки, покривки, светещи плакати, сценични реквизити и тн. Дизайнът на всички тези рекламни материали има значение, защото присъстващите ще фокусират вниманието си върху тях за определен период от време, следователно те трябва да са безупречни.

Организаторите на събития на открито пък се нуждаят от мрежести винили и оградни материали, които могат да се справят с вятър и дъжд. За различни събития могат да бъдат отпечатани стотици различни гъвкави, твърди и залепващи се графични материали. Някои от тях могат да се използват само по време на събитието, докато други могат да бъдат проектирани за многократна употреба и след това съхранени.

Гъвкави материали

Преди време повечето графични материали за търговски изложения бяха отпечатвани върху банери, фолиа с подсветка или полипропиленови, полиестерни или поликарбонатни фолиа. Естествено, те биваха и ламинирани след това. Разработването на UV-втвърдяващи се, латексови, субтрансферни багрила и мастила за директна дисперсия позволи на производителите на графични материали да пропуснат стъпката на ламиниране и даде свободата на дизайнерите да декорират много по-разнообразни материали.

Виниловите банери

Винилът е популярен материал за събития на открито. Виниловите банери имат по-високи нива на непрозрачност и дългосрочна устойчивост на избледняване и показват богати, живи цветове.

банер за събитие изложен на стена

Твърди материали

Първите UV плоски помогнаха да се намалят разходите за производство на временни знаци за събития, като елиминираха и необходимостта от нанасяне на материали с лепилна основа върху материали като пенопласт, поливинилхлорид (PVC) листове, акрил, плочи от влакна със средна плътност ( MDF) и шперплат.

Бюджетният вариант все още са графични постери, изработени от полиетилен (PE), полистирол (PS) или PVC. Много хора търсят и дъски на хартиена основа, които могат лесно да бъдат рециклирани. Леките, издръжливи, твърди плочи на хартиена основа имат проектирани набраздени сърцевини и се предлагат в различна дебелина, от тях може да се направи дори палетна брандировка. Те има хартиена повърхност и ядро ​​от масивна дървесна маса, което издържа на изкривяване, ако има промени в температурата и влажността. Някои дъски на хартиена основа могат да бъдат отпечатани от двете страни за окачване на табели или изрязани и сгънати за триизмерни и структурни дисплеи.

Адхезивните материали

Тъкани и винили с подвижни или сменяеми плоскости могат да се използват за добавяне на декоративна графика към вратите на асансьора, стените, прозорците и колоните на местата за събития. Графиките, отпечатани върху полипропилен с лепило, могат да бъдат монтирани на различни видове табели в магазини.

За графики големи размери организаторите на събития често избират перфорирани фолиа. А винилите без лепило могат да се използват върху по-малки стъклени повърхности. Предлагат се и специални лепилни материали за украса на външни стени, улици и тротоари, както и килими на местата за събития. Например, самозалепваща се линия за пода може да бъде прекрасно допълнение, което да упътва гостите накъде да се движат. Тя може да бъде за вътрешна или външна употреба и е изработена от алуминий, не съдържа PVC или опасни съставки.

magnifiercrossmenuchevron-right